Keuken vernieuwen

De oorsprong van een goed gerecht ligt in de keuken. Koken doet u voor het gezin, vrienden, familie en andere gasten. De keuken wordt daarom ook wel gezien als het paradepaardje van een huis en er is dan ook genoeg reden om flink uit te pakken wanneer u de keuken wilt vernieuwen. Alhoewel u zeer waarschijnlijk uw keuken een nieuwe look wilt geven kan Peter Helling uw keuken omtoveren zonder een nieuwe keuken te plaatsen. Door niet een geheel nieuwe keuken te plaatsen, maar uw keuken te renoveren krijgt u een nieuwe keuken zonder daar al te veel geld aan kwijt te zijn. Erkend klusbedrijf Peter Helling maakt dit mogelijk!

Hoe gaat Peter Helling te werk bij het vernieuwen van uw keuken?

Peter Helling onderscheidt zich als een veelzijdige en efficiënte klusser door net even iets anders te werk te gaan. Uiteraard kunnen wij een geheel nieuwe keuken plaatsen, maar wanneer een keuken onnodig afgeschreven wordt maakt u meer kosten en wordt een keuken verwijderd die gemakkelijk door kan gaan als nieuw. De vakmannen van Peter Helling maken het mogelijk om dit te realiseren. Het renoveren van uw keuken bestaat onder andere uit werkzaamheden als timmerwerk, afwerking van wanden, tegels plaatsen, verleggen van leidingen en het installeren van apparatuur. Bovendien kunnen wij ook elektra aanleggen en het spuitwerk verzorgen. Door een groot aantal diensten te bieden heeft u tijdens uw keukenrenovatie een centraal aanspreekpunt en kunnen wij deze diensten tegen scherpe tarieven aanbieden!

Volledige renovatie uit laten voeren door Peter Helling?

Niet alleen kunnen wij uw keuken vernieuwen, maar ook verzorgen wij een breed pakket aan andere diensten. Naast renovatie van uw keuken bieden wij tevens onder meer de volgende diensten:

Doordat wij ons uitstekend verlenen voor het schilderen, verbouwen én installeren in uw huis of bedrijfspand heeft u aan ons een partner die zowel grote als kleine projecten met gemak voor u uitvoert. Peter Helling heeft ruim 40 jaar ervaring en heeft zich in die jaren bewezen als vakkundig en professioneel klusbedrijf!

Neem contact met ons op!

Heeft u interesse in de dienstverlening van Peter Helling? Dan kunt u contact met ons opnemen! Dit doet u eenvoudig door middel van het contactformulier. Wij streven er naar om uw contactverzoek zo snel mogelijk van reactie te voorzien. Graag gaan wij met u in zee en voeren wij ieder gewenst project met plezier voor u uit.

Volg ons ook op Facebook en LinkedIn!

Bekijk onze video

U kunt bouwen op vakkundig advies en uitgebreide garantie. Bekijk onze projecten en neem contact op via info@peterhelling.nl of 06 531 241 04 voor een uitgebreide offerte.

Zoals u ziet hebben wij ook een aantal specialiteiten. Met deze specialiteiten geven wij een boost aan uw interieur. Klik op de foto’s voor meer informatie en vraag direct een vrijblijvende offerte aan!