Keuken spuiten Alphen aan den Rijn

Zou uw keuken wel een opfrisbeurt kunnen gebruiken, maar ziet u het niet zitten om een hele nieuwe keuken te plaatsen? Laat uw keuken dan spuiten door Peter Helling, het professionele adres voor het laten spuiten van keukens in de regio Alphen aan den Rijn. Door de keuken te laten spuiten ziet hij er weer als nieuw uit en kunt u er weer jarenlang probleemloos van genieten. Daarbij is spuiten doorgaans een aanzienlijk voordeligere keuze dan het laten plaatsen van een nieuwe keuken. We kunnen uw keuken (over)spuiten in nagenoeg alle denkbare kleuren.

Onze werkwijze

Alle losse onderdelen (keukenkastdeurtjes) worden, voor het beste resultaat, gedemonteerd en gespoten in onze moderne spuiterij. De vaste onderdelen in de keuken spuiten we bij u op locatie. We zorgen voor een goede voorbereiding, zodat u zich geen zorgen hoeft te maken over de voorbewerking of over rotzooi achteraf. Natuurlijk laten we iedere keuken netjes achter. We kunnen desgewenst ook de muren en plafonds van de keuken voorzien van een nieuwe laag verf door deze te spuiten.

Afwerkingen spuiten keuken

Naast een brede keuze in kleuren heeft u voor het spuiten van de keuken ook keuze uit verschillende lakafwerkingen. Wilt u de kastjes en de keuken een moderne uitstraling geven? Dan spuiten we de keuken in hoogglans. Kiest u voor een wat meer landelijke setting? Dan is het mogelijk om de keuken een zijdeglans afwerking te geven. Daarnaast kunnen we uw keuken ook voorzien van beits en een transparante laklaag, zodat de eigenschappen van het hout zichtbaar blijven.

Folie

Ook kastjes die zijn bedekt met folie (die wellicht aan het loslaten is) kunnen worden gespoten. Wij zorgen er voor dat de folie vakkundig wordt verwijderd en voorzien de deurtjes van een nieuwe laklaag.

Wilt u meer weten over de mogelijkheden van het spuiten van uw keuken of wilt u een offerte aanvragen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Stuur een email naar info@peterhelling.nl of bel met 06 531 241 04.

Volg ons op Facebook en LinkedIn!

Bekijk onze video

U kunt bouwen op vakkundig advies en uitgebreide garantie. Bekijk onze projecten en neem contact op via info@peterhelling.nl of 06 531 241 04 voor een uitgebreide offerte.

Zoals u ziet hebben wij ook een aantal specialiteiten. Met deze specialiteiten geven wij een boost aan uw interieur. Klik op de foto’s voor meer informatie en vraag direct een vrijblijvende offerte aan!