Keuken laten plaatsen

Keuken renoveren

Wilt u een nieuwe keuken laten plaatsen? Dan bent u bij Peter Helling aan het juiste adres! Keukenmontage is een van onze specialiteiten. U kunt bij ons terecht voor het kopen van zowel het keukenblok als het aanrechtblok. Met ruim 35 jaar ervaring kunnen wij dan ook zorgen voor de complete keuken montage. Neem direct contact op voor een vrijblijvende offerte of het maken van een afspraak!

Keuken laten installeren door specialisten

Wanneer u ervoor kiest uw keuken te laten installeren door Peter Helling, garanderen wij u dat de montage op een vakkundige en professionele wijze gebeurt. Een nieuwe keuken laten plaatsen is namelijk niet zomaar een klus. U moet er bijvoorbeeld rekening mee houden dat er, naast timmerwerk, vaak ook nog wanden moeten worden afgewerkt, tegels moeten worden geplaatst, leidingen moeten worden verlegd en apparatuur moet worden geïnstalleerd. Peter Helling helpt u met al deze onderdelen tijdens de keukenmontage! Hierbij nemen wij graag het gehele project voor onze rekening, van het aanleggen van de elektra tot aan het eventuele spuitwerk. Hierdoor leveren wij uw keuken geheel gebruiksklaar op! Tevens adviseren wij u graag tijdens het kopen van een aanrechtblad of een geheel keukenblok.

Neem direct contact met ons op voor het plaatsen van een nieuwe keuken!

Wilt u een nieuwe keuken kopen en laten plaatsen door Peter Helling? Of heeft u nog vragen over onze diensten? Neem dan gerust contact met ons op! Ook uw aanvraag voor een geheel vrijblijvende offerte zien we graag tegemoet. U kunt ons ook bereiken door te bellen naar 06 531 241 04. Wij helpen u dan graag verder!

Volg ons op Facebook en LinkedIn!

Contactformulier

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Bekijk onze video

U kunt bouwen op vakkundig advies en uitgebreide garantie. Bekijk onze projecten en neem contact op via info@peterhelling.nl of 06 531 241 04 voor een uitgebreide offerte.

Zoals u ziet hebben wij ook een aantal specialiteiten. Met deze specialiteiten geven wij een boost aan uw interieur. Klik op de foto’s voor meer informatie en vraag direct een vrijblijvende offerte aan!