Keuken laten plaatsen?

Bent u opzoek naar een bedrijf dat een nieuwe keuken kan plaatsen? Of wilt u liever uw oude keuken renoveren? Met ruim 35 jaar ervaring bent u bij Peter Helling aan het juiste adres! Wij zijn het schilder-, verbouwings-, en installatiebedrijf dat gekenmerkt wordt door vakkundigheid en professionaliteit. Peter Helling werkt vanuit het gunstig gelegen Alphen a/d Rijn, hierdoor kan een groot deel van de Randstad bediend worden. Steden zoals: Gouda, Hillegom, Zoetermeer, Nieuwkoop, Woerden en Voorschoten.

Met de grootste precisie uw keuken laten plaatsen

Een keuken plaatsen is niet voor iedereen weggelegd, daarnaast komt er meer bij kijken dan waar u aan zou denken. Van timmerwerk tot leidingwerk voorbereiden, en van betegeling tot het aansluiten van apparatuur. Met onze 35 jaar ervaring bent u bij ons altijd in goede handen. Wij zullen ervoor zorgen dat uw keuken geheel gebruiksklaar opgeleverd wordt.

Garantie

Peter helling staat niet alleen bekend om de vakkundige en professionele werkwijze, maar ook om de uitgebreide garantie. Wat houdt dit precies in? Wij zijn aangesloten bij verschillende organisaties en brancheverenigingen die u de zekerheid bieden dat u te maken heeft met een betrouwbaar bedrijf.

Peter Helling: Allround klus bedrijf

Ons bedrijf staat niet alleen voor u klaar voor het installeren van keukens. Wij kunnen u ook van dienst zijn wat betreft schilderen en verbouwen. Bij al onze werkzaamheden staat het leveren van kwaliteit centraal. Niet alleen voor grote opdrachten kunt u Peter Helling inschakelen, ook voor kleinere klusjes staan wij voor u klaar. Door ons in te schakelen voor meerdere klussen, heeft u als voordeel dat u maar één aanspreekpunt heeft. Klik hier als u meer wilt weten over ons totaalpakket.

Meer weten over een keuken laten plaatsen?

Wilt u meer weten over de mogelijkheden van keukens plaatsen? Of wilt u meer informatie over andere werkzaamheden van Peter Helling? Neem dan gerust contact met ons op!

Volg ons op Facebook en LinkedIn!

Volg ons ook op Facebook!

Bekijk onze video

U kunt bouwen op vakkundig advies en uitgebreide garantie. Bekijk onze projecten en neem contact op via info@peterhelling.nl of 06 531 241 04 voor een uitgebreide offerte.

Zoals u ziet hebben wij ook een aantal specialiteiten. Met deze specialiteiten geven wij een boost aan uw interieur. Klik op de foto’s voor meer informatie en vraag direct een vrijblijvende offerte aan!