Kantoor verbouwen

Wilt u graag een andere indeling van uw kantoor? Of wilt u graag uw muren een nieuwe kleur geven? Peter Helling heeft meer dan 35 jaar ervaring met het uitvoeren van verschillende klussen op het gebied van verbouwen, installeren en schilderen!

Voor grote en kleine klussen

Wanneer u de wanden van uw kantoor wilt verplaatsen of opnieuw wilt laten voorzien van wandafwerking wilt u dit natuurlijk laten regelen door een ervaren vakman. In dat geval is Peter Helling de partner die u zoekt! Wij kunnen namelijk verschillende klussen voor u uitvoeren. Van kleine klussen waarbij wij bijvoorbeeld de kozijnen van uw deuren een nieuwe verflaag geven tot het geheel verbouwen van uw kantoren. Zo kunnen wij bijvoorbeeld niet alleen wanden voor u omzetten maar ook kasten timmeren en een nieuwe bedrijfskeuken voor u plaatsen!

Renovatie

Wilt u uw bedrijfspand verkopen en helemaal klaar maken voor de nieuwe eigenaar? Laat hem dan renoveren door Peter Helling! Wij kunnen uw pand weer helemaal opknappen. Zo kunnen wij bijvoorbeeld kozijnen renoveren door ze opnieuw te schilderen of houtrot te verwijderen, maar ook toiletten opnieuw voorzien van tegels en tegelwerk restaureren en zowel de binnen- als buitenkant van uw pand geheel voorzien van een nieuwe laag verf.

Ervaren vakman

Wanneer u gebruik maakt van de diensten van Peter Helling bent u niet alleen verzekerd van vakkundige service, maar ook van de allerbeste kwaliteit. Wij werken namelijk met de beste producten en proberen altijd de nieuwste technieken toe te passen waardoor we nog efficiënter kunnen werken. Dankzij onze heldere afspraken en duidelijke communicatie weet u altijd waar u aan toe bent en betaalt u nooit te veel!

Meer weten?

Wilt u uw kantoor verbouwen? Of heeft u een vraag over een van onze diensten? Neem dan contact met ons op! Vul het online contactformulier in of bel naar 06 531 241 04 voor meer informatie!

Volg ons ook op Facebook en LinkedIn!

Bekijk onze video

U kunt bouwen op vakkundig advies en uitgebreide garantie. Bekijk onze projecten en neem contact op via info@peterhelling.nl of 06 531 241 04 voor een uitgebreide offerte.

Zoals u ziet hebben wij ook een aantal specialiteiten. Met deze specialiteiten geven wij een boost aan uw interieur. Klik op de foto’s voor meer informatie en vraag direct een vrijblijvende offerte aan!