Installateur in Leiden

Bent u op zoek naar een vakkundige installateur in omgeving Leiden en Alphen aan den Rijn? Peter Helling is een professioneel installatiebedrijf voor zowel particulieren als bedrijven. Wij bieden ondersteuning bij allerlei installatie klussen. U bent altijd verzekerd van scherpe tarieven, vakmanschap en goede service bij Peter Helling.

Diensten installateur

Wij verlenen installatiewerkzaamheden voor badkamer, keuken en toilet. Daarnaast kunt u ons ook inschakelen voor het plaatsen van zonwering en horren. Heeft u gas, water, electra en tegelwerk? Ook dat kunnen wij voor u verzorgen. Wat zijn uw wensen? Welke materialen spreken u aan? Hoe kunt u de beschikbare ruimte optimaal benutten én gemakkelijk schoonhouden? Wij staan u graag bij met goed en gedegen advies.

Keuken installatie

Wilt u een nieuwe keuken laten plaatsen of uw bestaande keuken laten renoveren? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Met ruim 35 jaar ervaring zorgen wij voor een uitstekend geïnstalleerde en mooi afgewerkte keuken.

Zonwering en horren installatie

Wij installeren zowel zonwering voor binnen en buiten. Zo leveren wij breed assortiment aan zonwering en horren: rolgordijnen, plissé, gordijnen, rolluiken, vouwgordijnen, jaloezieën, markiezen en schermen. Deze kunnen wij leveren in een groot aantal kleuren. Zo kunt u altijd wat vinden wat bij u past!

Een ander groot voordeel van het werken met ons is dat we naast installatiewerkzaamheden ook schilder-  en verbouwingswerkzaamheden verrichten. Zo kunt u uw klus onderbrengen bij één klusbedrijf, dit zorgt voor overzicht, tijds- en kostenbesparing.

Werkgebied installatiebedrijf

Installatiebedrijf Peter Helling is gevestigd in Alphen aan den Rijn (regio Leiden). We werken dan ook voornamelijk in Zuid- en Noord-Holland.

Wilt u meer weten over onze installatiediensten en onze scherpe tarieven? Neem dan vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie of het ontvangen van een offerte.
Stuur een email naar info@peterhelling.nl of bel met 06 531 241 04.

Volg ons ook op Facebook en LinkedIn!

Bekijk onze video

U kunt bouwen op vakkundig advies en uitgebreide garantie. Bekijk onze projecten en neem contact op via info@peterhelling.nl of 06 531 241 04 voor een uitgebreide offerte.

Zoals u ziet hebben wij ook een aantal specialiteiten. Met deze specialiteiten geven wij een boost aan uw interieur. Klik op de foto’s voor meer informatie en vraag direct een vrijblijvende offerte aan!