Hulp bij verbouwen

Schilder- en klussenbedrijf Peter Helling biedt u hulp bij verbouwen. Zit u al weken, maanden, of misschien al jaren tegen die ene klus aan te hikken? Wij bieden u de uitkomst. Als schilder- en klussenbedrijf hebben wij jarenlange ervaring op het gebied van verbouwingen. Of het nu een keuken, badkamer, of een andere ruimte betreft, bij ons is alles mogelijk. Peter Helling is dé partner als het om grote en kleine verbouwingen en renovaties gaat. Van de sloop tot aan de afwerking: wij verzorgen het gehele traject op vakkundige wijze. Hiernaast kunt u bouwen op ons vakkundige advies en de uitgebreide garantie.

Kwaliteit en service

Wanneer u kiest voor Peter Helling, kiest u voor hoogwaardige kwaliteit en service. Wij bieden u de beste hulp bij verbouwen, omdat onze medewerkers gespecialiseerd zijn en jarenlange ervaring hebben. We kijken samen met u naar uw wensen en maken een plan van aanpak. Hierna zullen wij zorgvuldig aan het werk gaan om uw wensen te realiseren. Elke verbouwing, van groot tot klein, wordt door ons uitgevoerd. De klant staat centraal en ons werk is pas klaar als de klant tevreden is.

Wij bieden u hulp bij verbouwing op alle mogelijke manieren. Zoals vermeld verzorgen wij het hele traject, en heeft u ten tijde van de verbouwing een vast aanspreekpunt. Simpel toch? Hiernaast maakt het niet uit of de verbouwing in een woning of bedrijfspand plaatsvindt. Wij staan voor u klaar!

Meer informatie? Neem contact op!

Wilt u meer informatie over onze hulp bij verbouwen of over onze andere werkzaamheden zoals schilderen, installaties, of allround kluswerk? Neem gerust contact met ons op! Vanuit onze gunstige standplaats in Alphen aan den Rijn, bedienen wij een groot deel van de Randstad van verbouwingen, schilderwerk en installaties. Wij kijken samen met u naar wat wij voor u kunnen betekenen en zullen ervoor zorgen dat uw wensen gerealiseerd worden.

Volg ons ook op Facebook en LinkedIn!

Bekijk onze video

U kunt bouwen op vakkundig advies en uitgebreide garantie. Bekijk onze projecten en neem contact op via info@peterhelling.nl of 06 531 241 04 voor een uitgebreide offerte.

Zoals u ziet hebben wij ook een aantal specialiteiten. Met deze specialiteiten geven wij een boost aan uw interieur. Klik op de foto’s voor meer informatie en vraag direct een vrijblijvende offerte aan!