Huis verbouwen

Bent u van plan om uw huis te verbouwen? Het resultaat van een verbouwing is prachtig om naar uit te kijken. Desalniettemin gaat aan het eindresultaat een hoop moeite vooraf. Zo kost de verbouwing u tijd, geld en energie, die u wellicht liever in andere dingen steekt. Peter Helling biedt hierop uitkomst. Wij zijn een betrouwbare en vakkundige partner met vakmannen in dienst die over de expertise beschikken om iedere vorm van verbouwing tot een succes te brengen. Schilderen, verbouwen en installeren; van de sloop tot aan de afwerking verzorgen wij het gehele verbouwingstraject. Iedere ruimte in uw huis zal van de nodige afwerking worden voorzien, waardoor uw huis zal stralen als nooit voorheen. Om uw huis te verbouwen schakelt u Peter Helling in!

Kwaliteit voor kwantiteit!

Het aantal diensten dat wij uitvoeren mag dan aanzienlijk zijn, hoe dan ook voeren wij deze uit met uiterste zorgvuldigheid. Als allround partner in verbouwingen worden zowel kleinschalige als grootschalige particuliere projecten, vanaf de begane grond tot aan de zolder, verzorgd door Peter Helling. Het voordeel hiervan is dat u een centraal aanspreekpunt heeft en dat wij garant staan voor de kwaliteit door uw hele huis.

Peter Helling is gecertificeerd als de Betere Schilder en tevens een Vlok erkend klussenbedrijf. Tenslotte zijn wij sinds 1977 meesterschilder en garanderen wij bij al onze werkzaamheden milieuvriendelijkheid en duurzaamheid, mogelijk gemaakt door de beste producten en nieuwste technieken. Lees onze casus eens om een impressie van onze manier van werken te krijgen. Wij streven ernaar zo te werken dat u onderhoud langer uit kunt stellen. Dat scheelt weer in de jaarlijkse kosten die u spendeert aan onderhoud: een huis verbouwen zonder uitkijk op een volgende onderhoudsbeurt.

Scala aan diensten

Onder onze diensten vallen onder andere keuken- en badkamerverbouwing. Wij denken hierbij vanuit de klant: wij proberen altijd kostenbesparend en zo efficiënt mogelijk te werk te gaan. Veel mensen gaan op zoek naar een geheel nieuwe keuken, maar in veel gevallen kunt u een groot deel van uw keuken hergebruiken en uw keuken toch een geheel andere look geven! Hetzelfde geldt voor een badkamerverbouwing, waarbij u deze eventueel kunt uitbreiden. Zonder uw keuken of badkamer volledig te slopen verkrijgen wij resultaat met een significante besparing op kosten. Naast keuken- en badkamerverbouwing verzorgen wij ook renovatie, timmerwerk i.c.m. schilderwerk en totaalrenovatie!

Neem contact met ons op

Graag zijn wij u van dienst! Onze vakkundige medewerkers gaan graag voor u aan de slag en garanderen u het gewenste eindresultaat. Heeft u interesse in onze dienstverlening of vragen? Dan vragen wij u graag om contact met ons op te nemen. Dit doet u simpelweg middels het contactformulier.

Volg ons ook op Facebook en LinkedIn!

Bekijk onze video

U kunt bouwen op vakkundig advies en uitgebreide garantie. Bekijk onze projecten en neem contact op via info@peterhelling.nl of 06 531 241 04 voor een uitgebreide offerte.

Zoals u ziet hebben wij ook een aantal specialiteiten. Met deze specialiteiten geven wij een boost aan uw interieur. Klik op de foto’s voor meer informatie en vraag direct een vrijblijvende offerte aan!