Huis renoveren

Wilt u graag uw huis renoveren? Schilder- en klussenbedrijf Peter Helling helpt u graag! Wij hebben meer dan 35 jaar ervaring met het verbouwen, schilderen en renoveren van diverse woningen en bedrijfspanden!

Totaalrenovatie

Heeft u recent een nieuw huis gekocht? Of bent u de oude inrichting van uw woning helemaal beu? Dan kan het zijn dat u uw huis grondig wilt renoveren. Peter Helling adviseert u in dat geval graag. Voor aanvang van de renovatie voorzien wij u altijd van een uitgebreid advies en een duidelijke offerte waardoor u altijd weet waar u aan toe bent. Wilt u bijvoorbeeld uw zolder goed laten isoleren? Of er wellicht een dakkapel laten plaatsen? Dan lopen wij voor de verbouwing altijd nog even samen de woning door zodat u precies weet wat er gaat gebeuren. Zo zorgen wij er voor dat u nooit voor onverwachte verrassingen komt te staan!

Renovatie van verschillende ruimtes

Peter Helling is gespecialiseerd in het uitvoeren van verschillende werkzaamheden. Zo kunt u bij ons niet alleen terecht voor het verbouwen van uw woonkamer, slaapkamer of zolder maar ook voor het compleet renoveren van een badkamer of toilet. Zo kunnen wij bijvoorbeeld afvoeren, waterleidingen en elektrapunten voor u verleggen. Wilt u graag vloerverwarming in uw badkamer of andere ruimte? Ook dat is mogelijk bij Peter Helling! Dankzij onze jarenlange ervaring als allround klusbedrijf kunnen wij ieder huis renoveren!

Voor zowel binnen als buiten

Wilt u tijdens de renovatie van uw huis ook gelijk de buitenkant aanpakken? Ook dat is mogelijk bij Peter Helling! Naast verbouwingen en renovaties binnenshuis kunnen wij namelijk ook de buitenkant van uw huis volledig voorzien van een nieuwe verflaag. Wilt u bijvoorbeeld een andere kleur kozijnen, deuren of ramen? Of wilt u graag de oude verflaag vervangen voor dezelfde kleur? Dan is dat voor ons geen probleem! Wij kunnen zonder problemen ieder huis renoveren, zowel van binnen als buiten!

Meer weten over onze diensten?

Wilt u graag meer informatie over wat wij voor u kunnen betekenen op het gebied van woning renovatie? Neem dan contact met ons op via ons contactformulier of bel naar 06 531 241 04 om een afspraak te maken!

Bekijk onze video

U kunt bouwen op vakkundig advies en uitgebreide garantie. Bekijk onze projecten en neem contact op via info@peterhelling.nl of 06 531 241 04 voor een uitgebreide offerte.

Zoals u ziet hebben wij ook een aantal specialiteiten. Met deze specialiteiten geven wij een boost aan uw interieur. Klik op de foto’s voor meer informatie en vraag direct een vrijblijvende offerte aan!