Horren

Op warme zomerdagen wilt u natuurlijk dat u met een gerust hart uw raam en deur open kan zetten zonder dat er insecten naar binnen vliegen. Dan bieden raam- en deurhorren de perfecte uitkomst! Peter Helling is het bedrijf waar u naar opzoek bent, wij adviseren, leveren én plaatsen zowel een hordeur als een raamhor voor u. Neem direct contact met ons op voor de mogelijkheden!

Raamhorren en hordeuren

Peter Helling maakt alle horren altijd op maat voor u, zodat uw deuren en ramen perfect worden afgesloten. Daarnaast kunnen zowel onze raamhorren als hordeuren gemakkelijk geopend en gesloten worden. Hierdoor hoeft u niet meer bang te zijn dat insecten ongevraagd uw huis binnentreden wanneer u het raam of de deur open heeft staan. Wij bieden u verschillende soorten horren, hierbij kunt u onder andere denken aan een rolhor voor het raam, een hor voor een schuifdeur of schuifraam of een voorzethor. Wij adviseren u graag welke optie het beste past in uw situatie.

horren

Waarom uw hor laten plaatsen door Peter Helling?

Peter Helling werkt volgens de laatste normen en is aangesloten bij verschillende brancheorganisaties. Wij bij Peter Helling verzekeren u dat alles wat wij uitvoeren kwalitatief goed gebeurd. Om de beste kwaliteit te leveren werken wij met de beste producten en nieuwste technieken. Doordat wij milieubewust en bijzonder duurzaam werken, kunt u uw onderhoud vaak wat langer uitstellen! Naast het adviseren en leveren van de juiste keuze hor voor uw raam of deur, kunt u uw hor ook door Peter Helling laten plaatsen.

Meer informatie over het laten plaatsen van een hor? Neem contact met ons op!

Wilt u meer weten over de verschillende mogelijkheden in raamhorren of hordeuren? Of bent u geïnteresseerd in het kopen en laten plaatsen van een hor voor uw room of hordeur? Neem dan contact met ons op! U kunt ook een mail sturen naar info@peterhelling.nl of bellen met 06 531 241 04.

Volg ons op Facebook en LinkedIn!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Bekijk onze video

U kunt bouwen op vakkundig advies en uitgebreide garantie. Bekijk onze projecten en neem contact op via info@peterhelling.nl of 06 531 241 04 voor een uitgebreide offerte.

Zoals u ziet hebben wij ook een aantal specialiteiten. Met deze specialiteiten geven wij een boost aan uw interieur. Klik op de foto’s voor meer informatie en vraag direct een vrijblijvende offerte aan!