Hordeur laten plaatsen

Wanneer u een hordeur wilt laten plaatsen bent u bij Peter Helling aan het juiste adres. Een hordeur is vooral zomers essentieel. Bij warm weer heeft u waarschijnlijk vaak de deur open. Het laatste waarop u dan zit te wachten is dat u eenmaal binnen allerlei muggen, vliegen, en ander ongedierte tegen komt. U kunt dit verhelpen door een hordeur op maat te laten plaatsen door Peter Helling. We vertellen u graag meer over de mogelijkheden.

Hordeur op maat

Met onze horren op maat worden uw deuren en ramen perfect afgesloten. Op deze manier houdt u insecten buiten de deur. Bovendien kunnen onze kwaliteitshorren gemakkelijk openen en sluiten. Onze gespecialiseerde en ervaren medewerkers kunnen deze horren uiteraard bij u plaatsen. We komen eerst bij u langs om de deur op te meten. Vervolgens gaan wij aan de slag om de hor precies op maat te maken en vervolgens te plaatsen.

Service van Peter Helling

Omdat er voortdurend nieuwe technieken en modellen zonwering en horren op de markt komen, raden wij aan om bij ons te informeren naar de oplossing die het best bij uw situatie past. Bij ons krijgt u tevens altijd garantie op de verrichte werkzaamheden. Dit betekent dat u bij eventuele problemen gerust contact met ons op kunt nemen. Wij zullen het probleem dan zo snel mogelijk verhelpen.

Kiest u voor Peter Helling, dan kiest u voor kwaliteit. Onze gespecialiseerde medewerkers hebben veel ervaring met allround kluswerk. We staan er dan ook voor dat onze werkzaamheden snel en secuur worden uitgevoerd.

Meer informatie? Neem contact op!

Wilt u een hordeur laten plaatsen of wilt u informatie over een van onze services? Neem dan gerust contact met ons op! Wij staan voor u klaar en kijken graag samen met u naar de mogelijkheden.

Volg ons ook op Facebook en LinkedIn!

Bekijk onze video

U kunt bouwen op vakkundig advies en uitgebreide garantie. Bekijk onze projecten en neem contact op via info@peterhelling.nl of 06 531 241 04 voor een uitgebreide offerte.

Zoals u ziet hebben wij ook een aantal specialiteiten. Met deze specialiteiten geven wij een boost aan uw interieur. Klik op de foto’s voor meer informatie en vraag direct een vrijblijvende offerte aan!