Glas laten vervangen?

Is er een raam in uw woning of pand gesneuveld, of zijn er ramen aan vervanging toe? Dan is het tijd om uw huidige glas te laten vervangen door er een nieuw raam in te laten zetten! Glas zetten vraagt om professionele kennis, daarom bent u bij Peter Helling aan het juiste adres. Peter Helling is namelijk gespecialiseerd glaszetter in de omgeving van Alphen aan den Rijn. Neem contact op indien u geïnteresseerd bent!

Verschillende soorten glas zetten

Glas kan zowel een praktische als decoratieve functie hebben. Onder de praktische functies behoren warmte- en geluidsisolatie en veiligheid. Naast praktisch kan glas ook decoratief zijn, of het kan een combinatie van praktisch en decoratief zijn. Glaszetter Peter Helling kan de volgende soorten glas plaatsen:

  • Enkelglas;
  • Glas met een patroon (figuur glas);
  • Draadglas;
  • Isolatieglas met verschillende dikten, uitvoeringen en in combinatie met diverse soorten glas. Bekijk de mogelijkheden hier!

Ook voor glas dat als materiaal dient voor meubels, scheidingswanden, vloeren en trappen kunt u bij ons terecht. Al met al kunnen wij elke ruit in uw huis vervangen!

Waarom uw glas laten vervangen door glaszetter Peter Helling?

Het vervangen van een raam of het zetten van glas in het algemeen is precisiewerk. Daarom kunt u deze klus het beste overlaten aan professionals, zoals Peter Helling. Wij werken volgens de laatste normen van glasfabrikanten, verzekeringsmaatschappijen en brancheorganisaties. Ook begrijpen wij wanneer u zelf niet weet welke soort glas het beste bij uw situatie past. Wij geven u hier dan ook graag advies over! Wanneer we samen de juiste keuze hebben gemaakt zorgen wij ervoor dat uw glas op vakkundige wijze wordt vervangen.

Meer informatie over het laten vervangen van glas? Neem contact op!

Wilt u meer weten over glas zetten en wat glaszetter Peter Helling voor u kan betekenen? Neem dan contact met ons op! U kunt ook een mail sturen naar info@peterhelling.nl of bellen met 06 531 241 04.

Volg ons op Facebook en LinkedIn!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Bekijk onze video

U kunt bouwen op vakkundig advies en uitgebreide garantie. Bekijk onze projecten en neem contact op via info@peterhelling.nl of 06 531 241 04 voor een uitgebreide offerte.

Zoals u ziet hebben wij ook een aantal specialiteiten. Met deze specialiteiten geven wij een boost aan uw interieur. Klik op de foto’s voor meer informatie en vraag direct een vrijblijvende offerte aan!