Buitenmuur schilderen

Klusbedrijf Peter Helling staat paraat voor al uw schilderklussen. Zowel binnen als buiten kunnen wij uw schilderklussen realiseren. Wanneer u een buitenmuur wilt laten schilderen is Peter Helling uw ideale partner. Met onze jarenlange ervaring pakken wij uw uw buiten schilderklussen zorgvuldig aan. Wij komen graag bij u langs om de klus te inventariseren en de staat van het huidige schilderwerk te bekijken. Op basis hiervan kunnen wij een offerte voor u maken en beginnen wij met de benodigde voorkennis aan de klus.

Hoe gaan wij te werk?

In Nederland laat het weer nog wel eens te wensen over en dat kan invloed hebben op het schilderwerk. Voordat wij uw buitenmuur schilderen brengen we eerst een laklaag aan. Het buitenschilderwerk is hierdoor beschermd tegen invloeden van buitenaf. Tevens gaan uw materialen op deze manier ook langer mee. Hierna zullen wij de verf netjes en secuur aanbrengen. Na de klus is het belangrijk om het schilderwerk in topconditie te houden. Hier hebben wij speciale onderhoudsprogramma’s voor.

Schilderabonnement

Een schilderabonnement van Peter Helling is een meerjarig onderhoudscontract voor een vast bedrag per maand. Het doel hiervan is het er zo goed mogelijk uit laten zien van uw woning of bedrijfspand. Om de kwaliteit ten alle tijden te kunnen verzekeren maken wij gebruik van de beste schilders en materialen. Onderdeel van het onderhoudsplan is het her-schilderen van uw pand na een aantal jaar. Hierdoor wordt uw pand nogmaals onder handen genomen en wordt u langdurig ontzorgd. Een schilderabonnement is een uitstekende optie om de kwaliteit op de lange termijn te waarborgen.

Meer informatie? Neem contact op!

Wilt u meer informatie over het schilderen van uw buitenmuur, ons schilderabonnement of een van onze andere werkzaamheden als verbouwen, installeren, en allround kluswerk? Neem gerust contact met ons op. Wij kijken graag samen met u naar de mogelijkheden om uw klus zo goed mogelijk te realiseren.

Volg ons ook op Facebook en LinkedIn!

Bekijk onze video

U kunt bouwen op vakkundig advies en uitgebreide garantie. Bekijk onze projecten en neem contact op via info@peterhelling.nl of 06 531 241 04 voor een uitgebreide offerte.

Zoals u ziet hebben wij ook een aantal specialiteiten. Met deze specialiteiten geven wij een boost aan uw interieur. Klik op de foto’s voor meer informatie en vraag direct een vrijblijvende offerte aan!