Badkamer renoveren?

Is het tijd om uw badkamer te vervangen? Laat uw badkamer verbouwen door Peter Helling! Als badkamer installateur kunnen wij de gehele badkamer renovatie voor u plannen en uitvoeren. Wij houden open en transparante communicatie, waardoor u tijdens de verbouwing één duidelijk aanspreekpunt heeft. En omdat we de gehele verbouwing kunnen uitvoeren, blijven de kosten van het renoveren van uw badkamer overzichtelijk en zo laag mogelijk. Neem contact op indien u geïnteresseerd bent!

Mogelijkheden tijdens het opknappen van uw badkamer

Uiteraard kunnen wij de gehele badkamer renovatie voor u verzorgen, maar u kunt ook bij ons terecht als u enkel een aantal dingen wil opknappen in uw badkamer. Tijdens het verbouwen van uw badkamer kunnen we onder andere de volgende werkzaamheden uitvoeren:

  • Slopen van de oude badkamer;
  • Aanleggen en verleggen van leidingen en afvoer;
  • Plaatsen van sanitair en nieuwe badkamermeubelen;
  • Schilderwerk en betegelen;
  • Elektra installeren;
  • Renovatie van uw toilet;
  • En nog veel meer! U vindt hier een compleet overzicht met alle mogelijkheden.

Kosten voor het renoveren van uw badkamer

De kosten voor het verbouwen van de badkamer hangen af van de hoeveelheid werk en de gebruikte materialen. Wij kunnen u in ieder geval garanderen dat wij tegen zeer scherpe tarieven werken. Daarnaast kunnen wij de kosten zo laag mogelijk houden doordat wij de totale badkamerrenovatie voor u verzorgen. Wilt u weten wat een nieuwe badkamer u gaat kosten? Vraag dan vrijblijvend een offerte aan!

Meer informatie over het vervangen van uw badkamer?

Bent u op zoek naar een professionele badkamer installateur die uw badkamer op vakkundige wijze kan verbouwen? Neem dan gerust contact op met Peter Helling! Wij voorzien u graag van meer informatie en goed advies, u kunt tevens een mail sturen naar info@peterhelling.nl of bellen met 06 531 241 04.

Volg ons op Facebook en LinkedIn!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Bekijk onze video

U kunt bouwen op vakkundig advies en uitgebreide garantie. Bekijk onze projecten en neem contact op via info@peterhelling.nl of 06 531 241 04 voor een uitgebreide offerte.

Zoals u ziet hebben wij ook een aantal specialiteiten. Met deze specialiteiten geven wij een boost aan uw interieur. Klik op de foto’s voor meer informatie en vraag direct een vrijblijvende offerte aan!