Badkamer laten verbouwen

Bent u van plan om binnenkort uw badkamer te laten verbouwen? En zoekt u een betrouwbaar en ervaren bedrijf voor deze klus? Dan bent u bij Peter Helling aan het juiste adres! Wij zijn specialist in het verbouwen van onder andere badkamers in regio Alphen aan den Rijn. Met ruim 40 jaar ervaring staan wij voor u klaar voor verschillende klussen, van badkamerrenovatie tot het renoveren van uw keuken. Maar ook voor zowel binnen– als buitenschilderwerk kunt u Peter Helling inschakelen, wij zijn hèt allround klusbedrijf!

Werkzaamheden verbouwing badkamer

Wilt u uw complete badkamer laten verbouwen? Geen probleem! De vakbekwame klussers van Peter Helling zullen dit voor u uit handen nemen. Tijdens het proces zullen wij u uitvoerig op de hoogte houden, open en transparante communicatie staan namelijk centraal bij Peter Helling. Dit betekent dat u tijdens de verbouwing altijd één aanspreekpunt heeft. Daarnaast voeren wij alle werkzaamheden zelf uit waardoor de kosten overzichtelijk en zo laag mogelijk kunnen blijven. U kunt voor verschillende werkzaamheden bij ons terecht met betrekking tot het laten verbouwen van uw badkamer. Voorbeelden zijn het slopen van de oude badkamer, aanleggen of verleggen van de vloer, plaatsen van sanitair, schilderwerk en betegelen van de muren. Klik hier voor een compleet overzicht van de werkzaamheden!

Waarom Peter Helling?

Peter Helling is een ervaren schilder- en klussenbedrijf, waarbij het leveren van kwaliteit altijd bovenaan staat. Door het gebruik van de beste producten en nieuwste technieken garanderen wij u dat u altijd tevreden bent over het eindresultaat. Daarnaast bieden wij u verschillende diensten zoals bijvoorbeeld verbouwingsklussen, renovaties, schilderwerk, spuitwerk en het installeren van zonwering en horren.

Interesse in het laten verbouwen van uw badkamer?

Bent u geïnteresseerd in het laten verbouwen van uw badkamer door Peter Helling? Of wilt u meer informatie over één van onze andere diensten? Neem gerust contact met ons op door middel van het contactformulier. Wij voorzien u graag van meer informatie en goed advies, u kunt tevens een mail sturen naar info@peterhelling.nl of bellen met 06 531 241 04.

Volg ons op Facebook en LinkedIn!

Bekijk onze video

U kunt bouwen op vakkundig advies en uitgebreide garantie. Bekijk onze projecten en neem contact op via info@peterhelling.nl of 06 531 241 04 voor een uitgebreide offerte.

Zoals u ziet hebben wij ook een aantal specialiteiten. Met deze specialiteiten geven wij een boost aan uw interieur. Klik op de foto’s voor meer informatie en vraag direct een vrijblijvende offerte aan!