Allround klusbedrijf

Heeft u verschillende klussen die uitgevoerd moeten worden? Peter Helling is een Allround klusbedrijf die u graag hierbij helpt! Met 35 jaar ervaring als allround klus- en schilderbedrijf kunnen wij u deskundig advies garanderen. Peter Helling levert dan ook een groot aantal diensten. Hier kunt u denken aan bijvoorbeeld:

Kiest u voor Peter Helling? Dan kiest u voor zekerheid, hoge kwaliteit en betrouwbaarheid. Wij geven u vakkundig advies over hoe we de klus het beste aan kunnen pakken en hiernaast heeft u uiteraard recht op garantie. Ook heeft u bij ons één aanspreekpunt voor al uw klussen waardoor de communicatie altijd soepel en duidelijk verloopt.

Geen klus te groot!

Ons allround klusbedrijf is werkzaam in de volgende steden: Alphen aan den Rijn, Hoofddorp en Leiden! Door onze brede oriëntatie kunnen wij u een totaalpakket aanbieden. U kunt ons ook inschakelen voor klussen zoals schilderwerk, kleine verbouwingen en afwerkingen.

Wanneer u naast kluswerk dus ook nog andere wensen heeft voor een kleine verbouwing of afwerking staan wij voor u klaar!

Installatie werkzaamheden

Naast renoveren en schilderen kunt u ons ook inschakelen voor het installeren van keukens, badkamers of bijvoorbeeld een nieuw toilet.

Tot slot zijn wij gespecialiseerd in het installeren van keukens, badkamers of bijvoorbeeld een nieuw toilet. Wij kunnen alles voor u installeren, dus zoek niet verder!

Tevens zijn wij een VLOK-erkend klussenbedrijf met jarenlange ervaring. Wij kunnen apparatuur, gas, water, elektra etc. voor u installeren.

Meer informatie over ons Allround klusbedrijf?

Wilt u meer informatie over ons Allround klusbedrijf in de omgeving van Alphen aan den Rijn, Hoofddorp en Leiden?

Wilt u meer weten over ons klusbedrijf in regio Hoofddorp of een van onze diensten? Neem dan gerust contact met ons op! Wij krijgen graag samen met u naar de mogelijkheden en naar wat Peter Helling voor u kan betekenen.

Volg ons op Facebook en LinkedIn!

Bekijk onze video

U kunt bouwen op vakkundig advies en uitgebreide garantie. Bekijk onze projecten en neem contact op via info@peterhelling.nl of 06 531 241 04 voor een uitgebreide offerte.

Zoals u ziet hebben wij ook een aantal specialiteiten. Met deze specialiteiten geven wij een boost aan uw interieur. Klik op de foto’s voor meer informatie en vraag direct een vrijblijvende offerte aan!