Allround klusbedrijf Alphen aan den Rijn

woont u in omgeving Alphen aan den Rijn en zijn er klussen die u zelf niet kunt doen of heeft u er geen tijd voor? Peter Helling is een Allround Klusbedrijf die u graag helpt met alle klussen in en rondom huis! Omdat we al meer dan 35 jaar ervaring hebben kunnen we u een vakkundig advies garanderen. Peter Helling levert een groot aantal diensten, onder andere:

Wanneer u kiest voor Peter Helling kunt u zeker zijn van hoge kwaliteit en betrouwbaarheid. Naast ons vakkundig advies krijgt u ook garantie. Tijdens het project heeft u één aanspreekpunt voor al uw klussen waardoor de communicatie ten alle tijden soepel en duidelijk verloopt.

Geen klus te groot!

Peter Helling is werkzaam in de volgende steden: Alphen aan den Rijn, Hoofddorp en Leiden. Door onze brede oriëntatie kunnen wij u een totaalpakket aanbieden. U kunt ons ook inschakelen voor klussen zoals schilderwerk, kleine verbouwingen en afwerkingen. Wanneer u naast kluswerk dus ook nog andere wensen heeft voor een kleine verbouwing of afwerking staan wij voor u klaar!

Installatie werkzaamheden

Naast renoveren en schilderen kunt u ons ook inschakelen voor het installeren van keukens, badkamers of bijvoorbeeld een nieuw toilet.

Tot slot zijn wij gespecialiseerd in het installeren van keukens, badkamers of bijvoorbeeld een nieuw toilet. Wij kunnen alles voor u installeren, dus zoek niet verder!

Tevens zijn wij een VLOK-erkend klussenbedrijf met jarenlange ervaring. Wij kunnen apparatuur, gas, water, elektra etc. voor u installeren.

Meer informatie over ons Allround klusbedrijf Alphen aan den Rijn?

Wilt u meer informatie over ons Allround klusbedrijf in de omgeving van Alphen aan den Rijn, Hoofddorp en Leiden?

Wilt u meer weten over ons klusbedrijf in regio Hoofddorp of een van onze diensten? Neem dan gerust contact met ons op! Wij krijgen graag samen met u naar de mogelijkheden en naar wat Peter Helling voor u kan betekenen.

Volg ons op Facebook en LinkedIn!

Bekijk onze video

U kunt bouwen op vakkundig advies en uitgebreide garantie. Bekijk onze projecten en neem contact op via info@peterhelling.nl of 06 531 241 04 voor een uitgebreide offerte.

Zoals u ziet hebben wij ook een aantal specialiteiten. Met deze specialiteiten geven wij een boost aan uw interieur. Klik op de foto’s voor meer informatie en vraag direct een vrijblijvende offerte aan!